Fitness Blog

Aktuelnosti iz sveta fitness-a i zdravog života

Trenirajte dok ste na odmoru

Posted by on in Blog (Aktuelnosti)
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 745
  • Print
Danas sam stigao na more i odmah mi u glavi kako sutra da odradim trening, gde da trčim i koje vežbe da radim, da li i vi mislite na vežbanje kada ste na odmoru? Mene nekako morski vazduh tera na vežbanje i motiviše za jak trening. E pa, ako i vi imate želju da trenirate dok ste na letovanju ja ću vam pomoći, predlažem jedno letnje održavajuće vežbanje. Trening koji ćete raditi dok ste na odmoru mora obuhvatiti celo telo, svaka grupa mišića se barem malo mora aktivirati. Počinjemo od zagrevanja. 10 minuta sporo trčanje ili brzi hod Razgibavanje Trbušnjaci na plaži: 1. Kratke kontrakcije 20 2. Ceo trbušnjak 15 3. Makazice 30 4. Plank 1 minut Vežbe za noge i gornji deo tela: 5. Iskorak u kretanju 20 koraka 6. Sklekovi (na kolenima ili „muški“) max 7. Duboki čučanj 20 8. Triceps propadanja 15 9. Gušterov let (pitajte muža, sigurno zna J) 15 Sve vežbe odraditi u 2 serije, pauza između vežbi mora biti minimalna, dok na kraju serije možete odmoriti oko 4 minuta. Plivanje 10 minuta kao idealan završetak treninga, i nakon toga naravno istezanje.

Milan Zarić, rođen 07.04.1985. u Požegi, diplomirao na akademskim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu, gde je stekao zvanje profesor sporta. Postdiplomske studije nastavio na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, stekavši zvanje master profesor sporta i fizičkog vaspitanja odbranivši master rad na temu:
“FIZIČKA AKTIVNOST I KONTROLISANA ISHRANA U PREVENCIJI I REDUKCIJI GOJAZNOSTI” čime se specijalizovao za programe redukcije telesne mase, odnosno mršavljenja.


Od 2005. godine radi kao trener u više fitnes klubova u gradu gde je u praktičnom radu sa rekreativcima i sportistima stekao iskustvo u programiranju i praćenju treninga. Stručni saradnik časopisa Lepota&Zdravlje i internet portala lepotaizdravlje.rs za tekstove iz oblasti fitness-a.


Po odluci nacionalnog Saveza za rekreaciju i fitness Srbije proglašen za najboljeg fitness trenera u Srbiji za 2014. godinu.

Iskustva klijenata

block-openZajedno sa Milanom uspevam da izvučem maksimum iz svakog treninga zahvaljujući raznovrsnim i zanimljivim, a opet zahtevnim vežbama, i pravom nacinu na koji me motiviše. Jako sam zadovoljan dosadašnjim programom rada i imam poverenja u njegovu stručnost i znanje.block close
~Radovan Vujović, glumac


block-openJa sam lenja kada se radi o mom telu i toj vrsti discipline koja je specifična i uvek tražim razlog da nesto ne uradim. Tako je barem bilo dok nisam počela da radim sa Milanom. Prosto ne mogu sama sebe da prepoznam. Milan je fantastičan trener. Osecam se zdravo i poletno, to je mozda najvažnije.block close
~Katarina Jovanović, operska pevačica


block-openVeoma sam zadovoljna postignutim rezultatima. Zanimljivo mi je i uzivam dok vežbam jer me Milan sjajno motiviše. Oduvek sam se bavila sportom i ranije bi mi odlazak u teretanu bio dosadan, a sada to vise nije slučaj. Srećna sam svaki put kada odem na trening.block close
~Anja Alač, glumica
© 2015 LicniTrener.com | Sva prava zadržana.