Fitness Blog

Aktuelnosti iz sveta fitness-a i zdravog života

Novogodišnja fitness čestitka

Posted by on in Blog (Aktuelnosti)
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 593
  • Print

Na isteku stare godine sumirajmo rezultate koje smo postigli, da li ste zadovoljni, je li bila uspešna, da li ste vežbali? Najveća želja svih nas je zdravlje. Bilo bi dobro da malo „poguramo“ da se ta želja ostvari, počnite sa vežbanjem i na pola puta ste.

Svaki ponedeljak, svaki prvi u mesecu a pogotova svaka nova godina je novi početak, trenutak kada padaju svi izgovori koji se vezuju za datum ili položaj meseca, sunca, loš horoskop... Pravo vreme da postavimo nove ciljeve i da počnemo sa realizacijom, vreme da počnemo da treniramo.

Zima nam je uveliko prisutna a sa njom i zimska i praznična trpeza puna zamki. Sa svojim vežbačima sam se pozdravio u nadi da će se posle praznika vratiti vežbanju sa trenutnom cifrom na vagi i približnim obimima i verujem da će biti tako, to želim i vama. Ok je napraviti pauzu ako idete na mini odmor, 6-7 dana neće ništa škoditi, pogotovo ako ste pre toga redovno vežbali, ali ako ostajete kod kuće nema nijednog razloga da prestanete sa treninzima. Iskoristite to što su fitnes klubovi prazniji i pojačajte svoj fitnes program. Pošto su uglavnom neradni dani, trening možete uraditi ujutru, kombinacija treninga sa tegovima i cardio aktivnost su odličan početak neradnog dana. Da biste ga upotpunili uveče možete otići sa prijateljima na klizanje, zašto da ne, fitnes dan.

Na kraju stare godine želim da vam poželim sve najbolje u novoj: „Želim vam godinu u kojoj ćete do zdravlja doći sami, u kojoj ćete biti srećniji i zadovoljniji sobom, u kojoj ćete biti okruženi ljudima koje volite i u kojoj ćete širiti ljubav, srećna Nova Godina“ vaš lični trener Milan Zarić.

Milan Zarić, rođen 07.04.1985. u Požegi, diplomirao na akademskim studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu, gde je stekao zvanje profesor sporta. Postdiplomske studije nastavio na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, stekavši zvanje master profesor sporta i fizičkog vaspitanja odbranivši master rad na temu:
“FIZIČKA AKTIVNOST I KONTROLISANA ISHRANA U PREVENCIJI I REDUKCIJI GOJAZNOSTI” čime se specijalizovao za programe redukcije telesne mase, odnosno mršavljenja.


Od 2005. godine radi kao trener u više fitnes klubova u gradu gde je u praktičnom radu sa rekreativcima i sportistima stekao iskustvo u programiranju i praćenju treninga. Stručni saradnik časopisa Lepota&Zdravlje i internet portala lepotaizdravlje.rs za tekstove iz oblasti fitness-a.


Po odluci nacionalnog Saveza za rekreaciju i fitness Srbije proglašen za najboljeg fitness trenera u Srbiji za 2014. godinu.

Iskustva klijenata

block-openZajedno sa Milanom uspevam da izvučem maksimum iz svakog treninga zahvaljujući raznovrsnim i zanimljivim, a opet zahtevnim vežbama, i pravom nacinu na koji me motiviše. Jako sam zadovoljan dosadašnjim programom rada i imam poverenja u njegovu stručnost i znanje.block close
~Radovan Vujović, glumac


block-openJa sam lenja kada se radi o mom telu i toj vrsti discipline koja je specifična i uvek tražim razlog da nesto ne uradim. Tako je barem bilo dok nisam počela da radim sa Milanom. Prosto ne mogu sama sebe da prepoznam. Milan je fantastičan trener. Osecam se zdravo i poletno, to je mozda najvažnije.block close
~Katarina Jovanović, operska pevačica


block-openVeoma sam zadovoljna postignutim rezultatima. Zanimljivo mi je i uzivam dok vežbam jer me Milan sjajno motiviše. Oduvek sam se bavila sportom i ranije bi mi odlazak u teretanu bio dosadan, a sada to vise nije slučaj. Srećna sam svaki put kada odem na trening.block close
~Anja Alač, glumica
© 2015 LicniTrener.com | Sva prava zadržana.